ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Καλώς ήρθατε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Vergina» στη Νέα Ποτίδαια στην όμορφη Χαλκιδική

Ακριβώς εκεί, μπροστά στην καταγάλανη θάλασσα, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από την ακτή, μόλις 70m από στάση λεωφορείου και μόνο 60klm από το αεροδρόμιο, σε μία περιοχή με πλούσια αγορά, ταβέρνες, εστιατόρια και αρκετά καφέ, βρίσκονται τα 12 πλήρως επιπλωμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Vergina», στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Στο κήπο, κάτω από τη σκιά των δέντρων, μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του η να χρησιμοποιήσει, ελεύθερα, το μπάρμπεκιου που υπάρχει στο χώρο, ικανοποιώντας τις γευστικές του ορέξεις.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό σας ή κάποιο σνακ, στη καφετέρια ή το αναψυκτήριο που λειτουργούν, ανεξάρτητα, στο χώρο.

Τέλος,  για όσους είναι λάτρεις του ίντερνετ, παρέχετε η δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο.

Η Νέα Ποτίδαια, ένα μέρος με μεγάλη ιστορία, είναι η μοναδική είσοδος στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής . Λόγο της τοποθεσίας της προσφέρετε για εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά την παραμονή σας στη Νέα Ποτίδαια, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την περιήγησή σας από τη Διώρυγα και τα ερείπια του Κάστρου. Έπειτα μπορείτε να επισκεφθείτε   πολλά σημαντικά αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα που διαθέτει η Κασσάνδρα. Ο πύργος του Αποστόλου Παύλου στη Νέα Φώκαια . Το ιερό του Άμμωνα Δία στην Καλλιθέα. Τη λίμνη όπου ζει η χελώνα Testudinata , σε κοντινή απόσταση απ’ το Πολύχρονο. Το ιερό του Ποσειδώνα και ο φάρος στο Ποσείδι. Ο αρχαιολογικός χώρος της Μένδης στην Καλάνδρα. Το μουσείο αλιευτικών σκαφών και εργαλείων στα Νέα Μουδανιά. Αλλά το πιο σημαντικό που αξίζει κανείς να επισκεφθεί είναι  το σπήλαιο των Πετραλώνων και την αρχαία Όλυνθο. Και φυσικά τις πολλές πανέμορφες παραλίες που υπάρχουν στην περιοχή.

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε υπέροχες στιγμές  στη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «vergina» στη Νέα ποτίδαια.